Sistemul UUM&DS: pașaportul dvs. pentru aplicațiile UE

Select the prefered language to access the content

Detalii despre acest element din catalog

Acest modul de e-learning ușor de utilizat se bazează pe Codul vamal al Uniunii și a fost elaborat de Comisia Europeană în cadrul programului Vamă 2020. Noul sistem de gestionare uniformă a utilizatorilor și de semnătură digitală (UUM&DS) la nivelul UE le oferă operatorilor economici un punct unic de acces prin care aceștia se pot autentifica pentru a accesa sistemul european unificat de informații vamale (SIE), inclusiv sisteme informatice cum ar fi CVU - decizii vamale, EOS-AEO, COPIS, CVU - utilizarea și deciziile ITO, Portalul vamal al UE pentru comercianți, inclusiv serviciile centrale pentru transmiterea electronică a declarațiilor.
Descrierea cursului

Acest curs vă oferă informații specifice despre noul Sistem de gestionare uniformă a utilizatorilor și de semnătură digitală (UUM&DS). După finalizarea acestui curs, veți putea utiliza cu încredere sistemul UUM&DS și veți putea efectua delegări, înregistrări de certificate și procese de autentificare în cadrul fluxului de proces al UUM&DS.

Publicul-țintă

Operatorii economici care folosesc sistemele vamale ale UE.

Obiective de învățare

La finalul acestui curs, veți fi învățat despre:

  • principiile de bază ale utilizării sistemului UUM&DS;
  • funcționalitățile generale ale sistemului UUM&DS;
  • beneficiile utilizării acestui sistem pentru accesul unic la toate sistemele vamale ale UE;
  • sarcinile și procesele de gestionare a contului, de autentificare și de delegare din cadrul sistemului UUM&DS pentru operatorii economici.
Durata cursului

Cursul durează circa 30 de minute.