Egységes felhasználókezelési és digitális aláírási rendszer (UUM&DS): az EU-s kérelmek benyújtását elősegítő

Select the prefered language to access the content

A katalóguselem részletes adatai

Ez a könnyen használható e-tanulási modul az Uniós Vámkódexen alapul, és az Európai Bizottság készítette a „Vám 2020” program keretében. Az új, az egész EU-ra kiterjedő egységes felhasználókezelési és digitális aláírási rendszer az egységes vámügyi európai információs (EIS) rendszer egységes hozzáférési pontja különböző rendszerek eléréséhez szükséges hitelesítéshez, ideértve a különböző informatikai rendszereket is, mint például az UVK – Vámhatározatok, az EOS-AEO, a COPIS, az UVK KTF használat és határozatok, valamint az uniós vámügyi kereskedői portál, ideértve a nyilatkozatok elektronikus benyújtását elősegítő központi szolgáltatásokat is.
A kurzus leírása

A tanfolyam részletes információkat biztosít az egységes felhasználókezelési és digitális aláírási rendszerről. A tanfolyam végén magabiztosan tudja majd kezelni az UUM&DS rendszert, és képes lesz delegációs, tanúsítványregisztrációs és -hitelesítési műveleteket végezni az UUM&DS-munkafolyamatban.

Célközönség

Az EU-s vámügyi rendszereket használó gazdálkodók.

Tanulási célok

A tanfolyam végére tudni fogja a következőket:

  • az UUM&DS-rendszer használatának alapelveit;
  • a rendszer általános funkcióit;
  • a rendszer használatából származó előnyöket,
  • és a gazdálkodó irányítási és delegációs feladatainak alkalmazását az UUM&DS-rendszerben.
A tanfolyam időtartama

A tanfolyam körülbelül 30 percet vesz igénybe.

0%

Related courses

eL

EU Customs Trader Portal for eAEO

The EU Customs Trader Portal is the single point of access to interact with Authorised Economic Operators (AEO), aiming to harmonise differences in EU customs systems and accesses.
Version: 03 (22/11/2022)
eL

EU Customs Trader Portal for BTI

This easy-to-use eLearning module is one of the courses from an extensive UCC EU eLearning programme.
Version: 01 (17/08/2020)
eL

EU Customs Trader Portal

The EU Customs Trader Portal provides a user interface to the Traders with the possibility to navigate to the specific modules and access the available actions in order to start the communication with the Customs Authority. The EU Customs Trader Portal is the single point of access to interact with EU customs systems.
Version: 01 (28/10/2022)