Portalul vamal al UE pentru comercianți – eAEO

Select the prefered language to access the content

Detalii despre acest element din catalog

Acest modul de e−learning ușor de utilizat este unul dintre cursurile programului cuprinzător de e−learning al UE cu privire la CVU.

Descrierea cursului

Cursul este menit să vă îndrume prin Portalul vamal al UE pentru comercianți, cu accent special pe funcționalitățile specifice cererilor și autorizațiilor AEO.După finalizarea cursului, veți putea lucra cu încredere cu Portalul vamal al UE pentru comercianți și veți putea efectua toate acțiunile aferente comercianților/operatorilor din cadrul fluxului de proces pentru AEO.Pentru a beneficia pe deplin de potențialul acestui curs, vă recomandăm să îl integrați în propriul dvs. program de formare și să dezvoltați un program complet de învățare mixtă. Cursul vă va reaminti câteva dintre principalele noțiuni legate de AEO; puteți omite această parte folosind harta cursului sau o puteți utiliza pentru a vă împrospăta cunoștințele.

Publicul−țintă

Comercianții/operatorii din statele membre care nu folosesc un portal național pentru comercianți și care doresc să solicite o autorizație AEO sau să consulte autorizațiile lor actuale.

Obiective de învățare

La finalul acestui curs, veți înțelege și veți fi învățat despre:

-  principiile de bază ale utilizării Portalului vamal al UE pentru comercianți − eAEO;

-  funcționalitățile generale ale portalului;

-  beneficiile utilizării portalului.

Durata cursului

Cursul durează între 1 și 1,5 ore, în funcție de cunoștințele dvs. anterioare referitoare la conceptul de AEO.